Brighton start onderzoek naar lachgas-video Jahanbakhsh

13 februari 2020, 11:52

Alireza Jahanbakhsh heeft zich de laatste periode populair gemaakt door zijn verbetering op het veld bij Brighton & Hove Albion, maar deze week is zijn naam negatief in het nieuws gekomen. De Iraniër is in opspraak geraakt vanwege een video waarop te zien is dat hij samen met enkele ploeggenoten aan de lachgas-ballonnen zit.

Jahanbakhsh is samen met zijn ploeggenoten op trainingskamp in Spanje, omdat de Premier League twee weken stil ligt. Op een video die opgedoken is op het internet is te zien dat Jahanbakhsh zich samen met ploeggenoten Shane Duffy, Leandro Trossard en Pascal Gross vermaakt in het nachtleven. Te zien is dat onder meer Jahanbakhsh en Trossard aan de lachgas-ballonnen zitten, iets wat niet echt bij het leven als topsporter past.

Brighton staat vijftiende in de Premier League en hervat de competitie volgende week zaterdag tegen Sheffield United. De vraag is wat er met de vier spelers die op de video te zien zijn, gaat gebeuren. Een woordvoerder van de club laten weten dat er onderzoek gedaan zal worden. "De club heeft de video opgemerkt en gaat het intern bespreken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen