Spoorboekje: VVV tegen Heracles, Dortmund en Atlético in actie

14 februari 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 14 februari.

Wedstrijden

VVV-Venlo – Heracles Almelo (20.00 uur)

Hans de Koning laat zijn ploeg verdedigen zoals José Mourinho dat doet. "Maar hij won er ooit de Champions League mee", grapte de oefenmeester van VVV, die tegen Heracles Almelo niet van plan is om de deur open te gooien. Als de thuisploeg wint, is het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst opeens nog maar vijf punten en ligt de weg omhoog open. Heracles Almelo moet winnen om op play-offkoers te blijven. 

Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt (20.30 uur)

Na de nederlaag tegen Bayer Leverkusen moet BVB in eigen huis eigenlijk winnen van Eintracht Frankfurt om niet met een slecht gevoel naar de dubbele ontmoeting met Paris Saint-Germain te gaan. De Duitse grootmacht kent een goed seizoen en barst van het talent, maar is nog wel te wisselvallig en werd daarom uit de Duitse beker geknikkerd. Blijven ze wel in de titelrace? 

Valencia – Atlético Madrid (21.00 uur)

Een onvervalste topper in Spanje met een duidelijke inzet: aansluiting houden bij de plekken voor de Champions League. Het verschil tussen beide ploegen is slechts twee punten, maar drie plekken op de ranglijst. Beide teams zijn niet bepaald in grootse vorm, maar zullen met het oog op de naderende Champions League die wel weer razendsnel willen oppikken. De thuisploeg mist in elk geval Rodrigo, Jasper Cillessen, Ezequiel Garay en Francis Coquelin.

Voetbal op tv

14.30 uur: Antwerp – Charloi, Ziggo Sport Docu, live verslag van het Jupiler Pro League-duel

20.00 uur: Almere City – SC Cambuur, FOX Sports 3, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.00 uur: VVV-Venlo – Heracles Almelo, FOX Sports 2, live verslag van het Eredivisie-duel

20.30 uur: Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel

21.00 uur: Valencia – Atlético Madrid, Ziggo Sport, live verslag van het La Liga-duel

21.00 uur: Wolverhampton Wanderers – Leicester City, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen