Bij ADO vertrokken Van As vindt onderdak bij Roda JC

12 februari 2020, 18:19

Ruim een maand na zijn vertrek bij ADO Den Haag heeft Jeffrey van As een nieuwe klus gevonden. De oud-voetballer gaat aan de slag bij Roda JC, waar hij technisch directeur wordt. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2022 in het Parkstad Limburg Stadion houdt.

Sinds afgelopen zomer, na het vertrek van Harm van Veldhoven, zat Roda JC zonder technisch directeur. 'Met het vastleggen van Van As halen wij een persoonlijkheid in huis met een brok aan ervaring en een groot netwerk binnen de voetbalwereld', reageert de club.

'Iedereen binnen- en rondom Roda JC is ervan overtuigd dat deze club terug moet naar een hoger plan, mits dit op een financieel verantwoordelijke manier kan plaatsvinden. Van As kan hier een grote rol in gaan vervullen. De contractduur (2.5 seizoen) geeft aan dat we beleid willen gaan neerzetten en dat Roda JC weer op de voetbalkaart moet worden gezet. Hier gaan we met zijn allen keihard aan werken.'

Van As wordt donderdag officieel gepresenteerd. Mogelijk neemt hij een oude bekende mee naar Roda JC: Alfons Groenendijk. De eveneens bij ADO vertrekken trainer is volgens Voetbal International in beeld bij de dolende Limburgse club. Onlangs nam Roda JC afscheid van Jean-Paul de Jong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen