Linssen gaat gesprek over nieuw Vitesse-contract aan

12 februari 2020, 15:57

Bryan Linssen staat toch open voor een langer verblijf bij Vitesse. Hoewel de aanvaller van de Arnhemmers eerder nog aangaf sowieso te willen vertrekken na dit seizoen met een aflopend contract in het vooruitzicht, komt hij op die beslissing terug. "Als een club zo voor jou door het vuur wil gaan, laat je dat niet zo maar links liggen."

Dat vertelt hij tegenover Omroep Gelderland. "Bovendien heb ik zo'n goed gevoel bij Vitesse dat ik de gesprekken zeker aanga. De geluiden zijn heel goed. Ja, het is best reëel dat ik zou kunnen blijven. De deur doe ik dus zeker niet dicht", vertelt hij tegenover het regionale medium. Ook met sterkhouder Remko Pasveer worden de gesprekken gestart.

Lees ook: Vitesse wil 'alles uit de kast halen' om Linssen te behouden

Linssen was eerder actief bij Fortuna Sittard, MVV, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en is nu bezig aan zijn derde seizoen bij Vitesse, waar hij een belangrijke kracht is geworden de laatste jaren. Hij maakte eerder er ook al geen geheim nog eens graag een stap te willen maken. Afgelopen zomer dacht Linssen ook al serieus aan een vertrek bij Vitesse en leek hij op weg naar de uitgang. Toen kwam er echter geen club voor de buitenspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen