Lukkien trots op FC Emmen: "Misschien wel beste duel onder mij"

12 februari 2020, 12:32

Dick Lukkien genoot dinsdagavond met volle teugen van het spel dat FC Emmen op de mat bracht. De Drentenaren speelde FC Twente bij tijd en wijle van het kastje naar de muur, al vergat het lange tijd om het verschil ook in de score uit te drukken. "Het was misschien wel de beste wedstrijd onder mijn bewind hier."

Dat vertelt Lukkien tegenover RTV Drenthe. "Het was echt wervelend. We hebben ze geen moment adem gegeven en hadden iedere tweede bal. Vanaf minuut één was duidelijk wie hier wilde winnen en het publiek wilde vermaken", genoot Lukkien duidelijk van het optreden van zijn ploeg.

De enige kritiek die de coach ook had, was over het afwerkingspercentage. "Wat ik nog als kritiek kan aanvoeren is dat we - ondanks het overwicht en het vele balbezit - te weinig kansen hebben afgedwongen. Gelukkig maakte Kerim Frei de goal vlak voor rust", zag Lukkien, die baalde dat het laatste half uur zijn elftal wat terugzakte. "We besloten om de voorsprong te verdedigen. Dat was jammer en dat heb ik de spelers na afloop ook gezegd. Dat is de stap die we nog moeten maken blijkbaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen