Dilrosun baalt van Klinsmann-vertrek: "Geweldige persoonlijkheid"

11 februari 2020, 23:10

Javairô Dilrosun weet niet wat hij meemaakt bij Hertha BSC momenteel. Trainer Jürgen Klinsmann besloot dinsdag om op te stappen als trainer van de club uit Berlijn en deed dat al na 76 (!) dagen. De Nederlandse aanvaller weet niet wat hem overkomt en vindt die beslissing zeer spijtig. "Het is chaos."

Dat zei de stevig balende Dilrosun tegenover BILD. "Dit is een groot verlies voor ons. Ik vond het geweldig om met hem te werken", aldus de buitenspeler. "Hij was een geweldige persoonlijkheid. Het enige dat we nu kunnen doen, is zaterdag winnen, zodat het rustiger wordt." Laagvlieger SC Paderborn 07 is dan de opponent van Hertha BSC.

Lees ookKlinsmann stopt na 76 dagen alweer als Hertha-coach

De Belgische verdediger Dedryck Boyata denkt dat er misschien meer aan de hand is dan Klinsmann – die naar eigen zeggen geen vertrouwen meer voelde van de clubleiding – heeft verteld. "Dit is een grote schok voor ons. Natuurlijk speelden er op de achtergrond wat problemen, maar misschien spelen privé-redenen hierbij ook een rol. Ik ben gespannen wat er nu gaat gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen