PSV'er Sadílek (20) verlaat ziekenboeg en hervat groepstraining

11 februari 2020, 19:55

Michal Sadílek staat voor een rentree bij de groepstraining van PSV. De middenvelder, die onder Mark van Bommel veelal als linksback acteerde, is hersteld van een buikspierblessure en gaat weer volop met het eerste elftal meetrainen. Daarmee is de ziekenboeg van de Eindhovenaren zo goed als leeg.

Want naast Sadílek zit alleen Donyell Malen met een zware knieblessure nog in de ziekenboeg van PSV, die de laatste weken is leeggestroomd met het fit geraken van onder andere Ibrahim Afellay, Kostas Mitroglou en Jorrit Hendrix. Met de rentree van Sadílek krijgt Ernest Faber nog meer opties, al zal de jonge Tsjech vooral als middenvelder worden gezien. Met Ricardo Rodríguez als nieuwe linksachter, is over die positie geen twijfel meer.

Op het middenveld speelden afgelopen weekend Pablo Rosario en Hendrix als controleurs, ondanks de overwinning op Willem II maakten zij nog geen grootse indruk. Sadílek, die zijn laatste wedstrijd op 7 december speelde namens PSV tegen Fortuna Sittard, kwam tot dusver tot 37 optredens in het eerste elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen