Haps 'heel gedreven' om basisplaats te heroveren bij Feyenoord

11 februari 2020, 19:11

Ridgeciano Haps is vastbesloten om snel zijn basisplaats terug te veroveren bij Feyenoord. De back stond geruime tijd buitenspel bij Feyenoord, maar maakte dinsdagmiddag zijn rentree in de beloftenploeg en wil zo snel mogelijk meer. "Ik ben heel gedreven om mijn basisplaats te veroveren. Maar ik moet het laten zien."

Dat vertelt de back op het clubkanaal van de Rotterdammers na zijn eerste helft met het beloftenteam. "Het gaat goed, ik heb mijn eerste 45 minuten gespeeld. Dat smaakt naar meer", glimlachte Haps. "Het ging lekker, ik kwam veel op en schakelde mijn mannetje uit." Voor Haps – die alleen de eerste helft speelde - waren het zijn eerste speelminuten sinds hij op 10 november een enkelkwetsuur opliep.

Van Beek kwam juist na de pauze in de ploeg en ook hij was blij om terug te zijn. "Fijn om na zes maanden weer op het veld te staan. De eerste minuten in wedstrijdvorm blijven toch wennen", zei Van Beek. "Ik heb goed gespeeld in de tweede helft en ben tevreden met wat ik heb laten zien. Ik voelde me comfortabel en het voelde goed om weer minuten te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen