Hyballa ziet Weijs niet terugkeren in staf van NAC

11 februari 2020, 18:03   Bijgewerkt: 11 februari 2020, 19:33

Peter Hyballa sluit uit dat Willem Weijs terugkeert in de technische staf van NAC Breda. Hoewel de interim-coach officieel werd aangesteld als assistent-coach, werd hij door de komst van Hyballa verbannen naar het tweede elftal, dat hij weigert te trainen. De Duitse trainer van NAC ziet Weijs in elk geval niet meer terugkeren bij het eerste team.

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. "Ik ben hier gekomen en heb mijn eigen assistent meegenomen. Dat is klaar en niet mijn probleem", verduidelijkt Hyballa. "Ik heb wel een goed gesprek gehad met Willem, ook omdat hij mijn voorganger was als hoofdcoach. Maar ik wilde mijn eigen assistent meenemen, punt."

Lees ook'Grote onrust bij NAC: Weijs weigert Jong NAC te trainen'

Dat betekende indirect ook het vertrek van Weijs bij de selectie van NAC Breda en hij zit daarom thuis, omdat hij Jong NAC Breda weigert te trainen. Omdat ook Rogier Molhiek al terugtrad bij NAC Breda, komt er mogelijk wel weer een extra assistent bij. "We staan nu in totaal met vijf man op het eerste elftal. Dat is genoeg, maar we kunnen nog een stapje zetten. Maar dan gaat het ook vaak over geld."

Bekerwedstrijd tegen AZ

Verder wilde Hyballa zo veel mogelijk de blik richten op de bekerwedstrijd tegen AZ. "Zij zijn favoriet, dat is duidelijk. Maar we moeten niet voor hen in de broek schijten. We moeten proberen om voor een verrassing te zorgen, door als een goed blok te staan en de ruimtes te benutten. We zullen meer countersituaties krijgen dan tegen TOP Oss."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen