Trainersduo Jong AZ uit elkaar: Stam vertrekt, Vonk wil door

11 februari 2020, 16:41

Jong AZ-trainer Koen Stam stopt na dit seizoen bij de beloftenploeg van de Alkmaarders, maar zijn directe collega Michel Vonk wil wél door. Het duo werkt momenteel op gelijkwaardige basis bij het team, maar waar Stam aangaf te willen stoppen, staat Vonk juist wel open voor een langer verblijf.

Dat vertelt Vonk tegenover NH/Nieuws. "Ik wil er best nog een jaar of langer aan vastplakken. Daar gaan we over praten. Er wordt ook gesproken over een mogelijke nieuwe assistent-trainer", vertelt Vonk tegenover het regionale medium, dat eerder nog schreef over het aanstaande vertrek van Stam. Hij wil weer op eigen benen staat en meer een team opbouwen, dan dat momenteel mogelijk is bij de nummer veertien van de Eerste Divisie.

Vonk verwacht niet dat er weer een duo wordt aangesteld bij Jong AZ, maar dat hij alleen hoofdverantwoordelijke wordt. De 49-jarige trainer kwam tijdens zijn voetballoopbaan onder meer uit voor AZ, FC Dordrecht en Manchester City en kwam in de zomer van 2018 over van sc Heerenveen. Stam was juist al langere tijd werkzaam bij AZ, onder meer het Onder 15 en Onder 19 team had hij onder zijn hoede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen