AZ zonder Vlaar en Wijndal in bekerwedstrijd tegen NAC Breda

11 februari 2020, 13:52

AZ is aan de stand verplicht om woensdag in de beker af te rekenen met NAC Breda, maar moet het wel doen zonder twee belangrijke verdedigers. Ron Vlaar en Owen Wijndal zijn door blessures namelijk niet van de partij tegen de Eerste Divisie-club.

Hoe lang de verdedigers precies uit de roulatie zullen zijn, weet Slot niet precies. "Bij Owen heb ik het idee dat hij op korte termijn er weer bij is, bij Ron is altijd even afwachten", zegt Slot tegen NH Sport. De verwachting is dat Thomas Ouwejan en Ramon Leeuwin als vervangers aan de bak mogen. "Thomas is een logische vervanger. En voor rechts centraal hebben we met Ramon een speler aangetrokken afgelopen winterstop, maar ook Jordy Clasie heeft laten zien dat hij het heel goed kan. Gaan we dus morgen zien."

Waar Slot zich aan stoort, is het feit dat het stadion woensdag waarschijnlijk lang niet uitverkocht zal zijn. Er zijn tot dusver slechts achtduizend kaarten verkocht. "Dat vind ik wel heel jammer. Een kwartfinale hoort wel uitverkocht te zijn en zeker met de manier hoe wij spelen dit seizoen."

Het duel in de kwartfinale start woensdag om 18.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen