FA bestraft Alli mogelijk voor maken grap over coronavirus

10 februari 2020, 20:17

Dele Alli wordt mogelijk bestraft voor het maken van een grap over het coronavirus. Onder meer Sky Sports meldt dat de Engelse voetbalbond FA een onderzoek is gestart naar de video die hij zaterdag verspreidde. Alli is gevraagd tekst en uitleg te geven over de mislukte grap.

Via Snapchat deelde de 23-jarige middenvelder van Tottenham Hotspur zaterdag een video waarin hij een mondkapje op had. Alli was op dat moment aanwezig op een luchthaven, waar ook Aziaten aanwezig waren. Na zichzelf een tijdje te hebben gefilmd, richtte de Engels international de camera eerst op een Aziatische man en vervolgens een flesje handzeep. De beelden begeleidde hij met de grap dat 'het coronavirus sneller moet zijn om hem te pakken te krijgen'.

Inmiddels is Alli diep door het stof gegaan voor de grap. "Ik wil mijn excuses aanbieden voor de video die ik via Snapchat heb gedeeld. Het was niet grappig. Toen ik dat realiseerde, heb ik de video meteen offline gehaald. Ik heb mezelf en de club teleurgesteld. Over het coronavirus moet je geen grappen maken. Ik stuur iedereen in China mijn liefde en ik bid voor jullie", zei hij maandag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen