Pardew prijst KNVB: "In Engeland gaat dat niet zo snel"

10 februari 2020, 18:11

Alan Pardew is blij dat de KNVB erin is geslaagd snel een nieuwe speeldatum te vinden voor de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en ADO Den Haag. Het duel op het Kasteel wordt dinsdagavond afgewerkt. De teams hadden het eigenlijk zondag tegen elkaar op moeten nemen, maar vanwege storm Ciara ging de wedstrijd niet door.

"Ik ben er erg blij mee dat de wedstrijd naar morgen verplaatst is", reageert de Engelse trainer bij het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat ze de juiste beslissing hebben genomen om de wedstrijd er vanwege de storm op tijd uit te halen. Het zou een farce geweest. Ik denk daarin ook aan de fans."

Daags nadat de KNVB het duel eruit had gegooid, werd een nieuwe speeldatum ingepland. "Mijn waardering voor de bond hoe snel ze het hebben opgelost voor ons, in Engeland gaat dat niet zo snel. Daar hadden ze ook gezegd: 'Wij krijgen het stadion niet klaar.' Hier wel. Daar ben ik erg blij mee. Het is ook belangrijk dat we niet in wedstrijden achterlopen."

ADO zag concurrenten VVV-Venlo en PEC Zwolle zaterdag één punt uitlopen. Zij hebben nu respectievelijk vier en vijf punten meer. "Ook daarom ben ik blij dat we nu kunnen spelen en niet tot zaterdag hoeven wachten tot we weer een wedstrijd hebben."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen