'Ontevreden Juventus overweegt Sarri te vervangen door Allegri'

10 februari 2020, 19:00

Juventus denkt erover na om vroegtijdig afscheid te nemen van Maurizio Sarri, melden verscheidene Italiaanse media maandag. De resultaten onder de Italiaanse oefenmeester vallen tegen en op het spel van de Oude Dame is genoeg aan te merken. Mogelijk wordt Sarri vervangen door een oude bekende: Massimiliano Allegri.

Om Juventus aantrekkelijker te laten voetballen, werd Sarri afgelopen zomer naar Turijn gehaald. Het is de markante trainer echter (nog) niet gelukt om zijn bekende Sarri-ball te implementeren. Omdat de regerend Italiaans kampioen ook maar geen afstand kan nemen op de concurrentie, neemt de kritiek op Sarri toe. Juventus staat na de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Hellas Verona (2-1) in punten gelijk met Inter. Daarnaast heeft nummer drie Lazio maar één punt minder.

Wordt Sarri daadwerkelijk ontslagen, dan valt Juventus mogelijk terug op Allegri. Een deel van het bestuur zou de succestrainer graag zien terugkeren. De Italiaan werd vijf jaar op rij landskampioen met Juventus en zit sinds zijn vertrek afgelopen zomer zonder club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen