Molhoek treedt alweer terug uit technische staf van NAC Breda

10 februari 2020, 16:17

Rogier Molhoek is per direct vertrokken als assistent-trainer van NAC Breda bij het eerste elftal. De voormalig profvoetballer geeft er naar eigen zeggen de voorkeur aan om een eigen team onder zijn hoede te hebben, maar dat hoofdtrainer Peter Hyballa ook Maik Drzensla meenam als (eerste) assistent, zal niet hebben geholpen bij zijn keuze.

"Ik vind Peter Hyballa een heel interessante trainer waar ik veel van zou kunnen leren, maar in het kader van mijn persoonlijke ontwikkeling, geef ik de voorkeur aan het hoofdtrainerschap van een eigen team", valt in de reactie van Molhoek te lezen op de clubsite van NAC Breda. In een eerder stadium werd Molhoek juist nog doorgeschoven naar het eerste, om interim-coach Willem Weijs te ondersteunen en voor NAC O17 werd een permanente vervanger gepresenteerd.

"De oorspronkelijke insteek was dat Rogier tijdelijk deel uit zou maken van de staf van de eerste selectie", aldus technisch directeur Tom van den Abbeele. "Nu is het voor Rogier het juiste moment om terug te keren in zijn functie als hoofdtrainer van NAC O17." Of zijn keuze te maken heeft met de eerste weken onder Hyballa, is niet te zeggen. Ook is het niet duidelijk of er nog een extra assistent-coach bij het eerste wordt toegevoegd. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen