Van Polen wil door bij PEC: "Weet niet wat de club wil"

10 februari 2020, 15:48

Bram van Polen (34) beschikt over een aflopend contract bij PEC Zwolle, maar als het aan de verdediger ligt, blijft hij ook volgend seizoen actief in Overijssel. Hij is weer terug na blessureleed en voelt zich uitstekend. "Als ik fit blijf en ik kan mijn waarde houden voor de club dan wil ik best een jaartje door, maar ik weet niet wat de club wil."

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. Van Polen beschikt over een aflopend contract bij PEC Zwolle, waar hij al sinds 2007 (!) voetbalt. Dit seizoen kwam hij tot slechts vier optredens, omdat hij met een zware blessure kampte. Daarvan is hij volledig hersteld. "Het is heerlijk om weer echt voetballer te zijn. Van de zijkant kijken hoe het gaat, terwijl je er geen invloed op kunt uitoefenen, is wel heel frustrerend. Ik ben 34 en kan het nog gemakkelijk volhouden."

Met de rentree van PEC Zwolle veranderde het elftal ook van systeem en ging het met vijf man achterop spelen. Het leverde een ongeslagen status op, maar zeker geen leuk voetbal. "Nood breekt wetten. Voor de winterstop was het gewoon niet goed genoeg. We kregen te pas en te onpas goals tegen. Als je dan geen punten pakt, ga je kijken wat het best bij het elftal past", aldus Van Polen. "Daarom zijn we iets realistischer gaan voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen