Uitspraak Leemans komt hem op fluitconcert PEC-fans te staan

10 februari 2020, 12:59

Natuurlijk hoopt Clint Leemans dat ook PEC Zwolle in de Eredivisie blijft. In december werd de aan RKC Waalwijk verhuurde middenvelder nog voor een dilemma gezet: welke club zou volgens hem rechtstreeks degraderen? RKC of PEC? Leemans gaf zijn broodheer als antwoord. Dat kwam hem zaterdag tijdens de onderlinge ontmoeting op een fluitconcert van het uitvak te staan.

Leemans deed die uitspraak in een video van Voetbalzone. "Ik had eigenlijk niks moeten zeggen op die vraag. Als ik RKC had geantwoord, was het ook niet goed geweest. Het is bij de fans van PEC in het verkeerde keelgat geschoten, dat is duidelijk", zegt Leemans tegen De Stentor. "Natuurlijk wil ik dat zij ook in de Eredivisie blijven. Ik kijk namelijk elke wedstrijd van PEC als we niet tegelijkertijd hoeven te spelen. Ik houd alles in de gaten. De spelers voelen toch als teamgenoten, omdat ik er de hele voorbereiding mee heb gedraaid. En zelfs nog een wedstrijd in de Eredivisie heb gespeeld."

Voor volgend seizoen ziet Leemans ook nog toekomst voor zichzelf bij PEC. "Ja, waarom niet? Ik heb nog een eenjarig contract. Toen ik van VVV naar PEC ging, deed ik dat met alle plezier. En ik zie het nog steeds positief in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen