Feyenoord
0 – 0
PSV
Go Ahead Eagles
0 – 0
NEC

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Applaus voor Hrustic: "Ik zag zelfs een spandoek met mijn naam"

Applaus voor Hrustic: "Ik zag zelfs een spandoek met mijn naam"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 februari 2020 – Ajdin Hrustic is weer in de armen gesloten door de fans van FC Groningen. Onder applaus werd hij zaterdag tegen Vitesse gewisseld, twee weken geleden bij zijn entree tegen Ajax kreeg hij nog een fluitconcert te horen. "Ik ben overstelpt met berichtjes na die wedstrijd tegen Ajax", de 23-jarige Australiër.

"Alleen op Instagram al iets van vijfhonderd, veelal steunbetuigingen. Dat heeft me enorm goed gedaan", doet Hrustic zijn verhaal in het Dagblad van het Noorden. Met het applaus voor zijn optreden tegen Vitesse, staat er voor Hrustic een streep onder de eerdere gebeurtenissen. "Het deed me meer dan goed. Ik zag zelfs een spandoek met mijn naam erop. Dat supporters dat doen, betekent veel voor me. Ik heb mezelf helemaal leeggespeeld tegen Vitesse, heb gerend, geknokt, voor het team, voor mezelf, voor de fans. Wat geweest is, is geweest. Een gesloten boek."

Bovendien kreeg Hrustic na twee reservebeurten zijn basisplaats in het elftal terug. "Ik denk dat ik vorige week tegen PEC al goed inviel, al was het maar voor een half uur en verloren we jammer genoeg met 1-0. Maar ook toen hoorde ik na afloop vanuit het uitvak de supporters mijn naam scanderen. Dat was geweldig. Ik voelde de waardering en dat was wederzijds."

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd