Tete met Olympique Lyon niet opgewassen tegen PSG

9 februari 2020, 23:14   Bijgewerkt: 9 februari 2020, 23:59

Het is Olympique Lyon zondagavond niet gelukt om voor een stunt te zorgen tegen Paris Saint-Germain. Met Kenny Tete als invaller gingen Les Gones met 4-2 onderuit bij de koploper van de Ligue 1. Edinson Cavani maakte vlak voor tijd zijn eerste competitiedoelpunt sinds augustus.

De Uruguayaan leek in januari op weg naar de uitgang bij Paris Saint-Germain, mede omdat hij door de aanwezigheid van Neymar, Kylian Mbappé en Mauro Icardi vaak op de bank moet plaatsnemen. Tegen Lyon zat er, ondanks dat Neymar afwezig was, ook geen basisplaats in. Hij nam op de reservebank plaats naast onder meer Mitchel Bakker, die steeds dichter bij zijn competitiedebuut komt.

Zij zagen PSG in de eerste helft twee keer toeslaan. Ángel Di María nam het openingsdoelpunt voor zijn rekening, waarna Kylian Mbappé op aangeven van Thomas Meunier de score verdubbelde. Na rust hielp Lyon de thuisploeg een flink handje. Op knullige wijze maakte Fernando Marçal met een kolderiek eigen doelpunt de 3-0.

De wedstrijd leek gespeeld, maar Lyon knokte zich terug. Martin Terrier en Moussa Dembélé sloegen binnen korte tijd beiden toe, waardoor het na een uur plots 3-2 stond. Tussen de goals in was Tete binnen de lijnen gekomen voor de ongelukkige Marçal. Het lukte Lyon niet om ook de 3-3 te forceren. PSG besliste tien minuten voor tijd via Cavani de wedstrijd. Op aangeven van Di María schoot hij raak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen