Sevilla verliest met invaller De Jong bij hekkensluiter Celta

9 februari 2020, 20:29

Sevilla heeft zichzelf zondag lelijk in de vingers gesneden. De ploeg had goede zaken kunnen doen in de top van het klassement, maar ging ten onder bij nummer laatst Celta de Vigo. Die ploeg heeft door de overwinning de laatste plaats verlaten: 2-1.

Bij Sevilla begon Luuk de Jong op de bank, aangezien trainer Julen Lopetegui de voorkeur gaf aan Youssef En-Nesyri. De winteraanwinst maakte het vertrouwen waar door na twintig minuten de 0-1 te scoren. De spits profiteerde van geschutter in de defensie en wipte de bal over de keeper heen. Verder kwam hij niet veel in het stuk voor.

De Jong kwam in de 74ste minuut in het veld bij een 0-1 voorsprong en zag dat het snel misging. Toen hij drie minuten in het veld stond tekende Iago Aspas voor de gelijkmaker en het werd daarna nog erger. In blessuretijd kreeg Pione Sisto het op zijn heupen. De Deen sprintte over de linkervleugel en schoot de bal vervolgens droog in de hoek: 2-1. Daarmee heeft Celta een einde gemaakt aan een reeks van negen duels zonder overwinning.

Het verlaat tevens de laatste plaats en stijgt van de twintigste naar de zeventiende plek. Sevilla blijft vijfde, terwijl het bij een zege over Atlético Madrid naar de vierde plaats kon stijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen