Real verwerkt bekerexit mede door jubilaris Ramos goed

9 februari 2020, 17:53

Real Madrid heeft de midweekse bekeruitschakeling zondagmiddag op een goede manier verwerkt op bezoek bij Osasuna. Ondanks een vroege achterstand kwam De Koninklijke uiteindelijk zonder problemen tot de vijfde competitie-zege op rij, mede door een treffer van Sergio Ramos, die zijn negentigste doelpunt maakte namens Real Madrid (4-1).

Toch leek het er eerst niet op dat het een feestje zou worden op bezoek bij Osasuna, dat eerder dit seizoen in eigen huis al won van Valencia. Na een klein kwartier kopte Unai Garcia namelijk al vallend knap het openingsdoelpunt binnen, de volgende domper voor Real na de bekeruitschakeling tegen Real Sociedad. In La Liga was Real – bij wie Gareth Bale een basisplaats had, maar onzichtbaar bleef – echter bezig aan een uitstekende reeks, waarin onder andere Atlético Madrid en Sevilla werden verslagen.

En die reeks duurde ondanks de vroege domper voort voor de koploper, die daarmee tijdelijk zes punten voorkomt op achtervolger FC Barcelona. Na ruim een uur half zorgde Isco voor de gelijkmaker en niet lang daarna kopte Sergio Ramos zijn negentigste treffer binnen namens Real Madrid, verdeeld over alle competities. Even later ontsnapte Ramos overigens aan een rode kaart na een harde overtreding. 

De thuisploeg vocht voor wat het waard was en kreeg nog enkele kansen op de gelijkmaker, maar juist op het moment dat het een slotoffensief vol wilde gaan inzetten, was het raak aan de andere kant. Na een fout in de opbouw werd Lucas Vázquez weggestuurd en hij schoot langs de falende keeper Sergio Herrera, waardoor Real Madrid de zege definitief binnen had. In blessuretijd schoot invaller Luka Jovic van dichtbij hard en overtuigend de vierde en laatste treffer binnen van de middag op aangeven van Federico Valverde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen