'Wijnaldum tekent spoedig nieuw contract bij Liverpool'

9 februari 2020, 16:55

Er lijkt spoedig toch nieuws naar buiten te komen over de situatie van Georginio Wijnaldum bij Liverpool. De middenvelder heeft nog een verbintenis voor 1,5 jaar, maar gaat snel een nieuw contract tekenen op Anfield Road. Dat meldt het doorgaans goed informeerde The Athletic.

Volgens het medium zijn de gesprekken tussen Wijnaldum en Liverpool in volle gang en gaat het de goede kant op. Eerder dit jaar werd er in Engeland nog gemeld dat Wijnaldum misschien in de zomer zou vertrekken bij Liverpool, maar dat lijkt dus niet te gaan gebeuren. De basisklant heeft het goed naar zijn bij de topclub, waar hij sinds 2016 speelt.

Vorige maand viel Wijnaldum nog op door zich op de vlakte te houden over een eventueel nieuw contract. Erg enthousiast klonk zijn antwoord niet toen hij werd gevraagd naar een langer verblijf. "Ik focus me op dit seizoen en wil dit jaar tot een goed einde brengen. Dat is het enige waar ik me nu mee bezig houd", zei hij tegen Sky Sports. "Wat ik wil? Dat is lastig om te zeggen. Het hangt er ook vanaf wat de club wil en hoe de situatie zich gaat ontwikkelen. We zullen het zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen