'Clubs uit Spanje en Italië wilden Senesi in winter halen'

9 februari 2020, 11:41

Marcos Senesi had Feyenoord deze winterse transferperiode alweer kunnen verlaten. Dat zegt zaakwaarnemer Henk Timmer, die betrokken was bij de transfer van de Argentijn naar Feyenoord. Volgens hem waren er clubs uit Spanje en Italië geïnteresseerd in het aantrekken van de centrale verdediger.

Om welke clubs het gaat, wilde Timmer niet zeggen in het programma Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports. "Er was belangstelling van goede clubs", was zijn cryptische antwoord. Timmer denkt dat Senesi Feyenoord in de toekomst sowieso veel geld kan opleveren. "Ik denk 15 tot 20 miljoen. Bij Feyenoord willen ze hem graag houden, maar het zou voor Feyenoord ook mooi zijn als ze een keer echt kunnen cashen."

Lees ook: 'Feyenoord moet komende zomer al transferresultaat boeken'

'Lastige start'

De Argentijn van 22 jaar kwam deze zomer voor zo'n zeven miljoen euro naar Feyenoord en signeerde een contract tot 2023. De onderhandelingen waren volgens Timmer hectisch en de beginperiode van de verdediger in Rotterdam verliep ook niet vlekkeloos. Onder meer de nieuwe omgeving, de taal, andere manier van trainen en kunstgras waren daar de oorzaken van, zegt de oud-doelman. "De start was lastig, maar nu speelt hij als een veldheer. Die kun je ook voor veel geld gaan verkopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen