Bosz komt bij van knotsgekke doelpuntenregen: "Idiote wedstrijd"

9 februari 2020, 10:16

Peter Bosz zag zijn Bayer Leverkusen gisteravond tot twee keer toe een achterstand goedmaken tegen Borussia Dortmund en uiteindelijk met een 4-3 overwinning van het veld stappen. Na afloop moest de Nederlandse oefenmeester even bijkomen van het spektakel in eigen huis, waardoor Leverkusen zich weer nadrukkelijker in de top van de Bundesliga meldt.

"Het was een idiote wedstrijd", analyseert Bosz na afloop voor de camera van FOX Sports. "Het kon alle kanten opvallen en het was heel moeilijk om grip te krijgen." De oud-trainer van Ajax en Vitesse heeft genoten langs de zijlijn. "Alle wedstrijden die wij spelen zijn leuk. Het is nooit saai, vandaag ook niet. Het was heel open."

Bovenste deel ranglijst

Door de zege, die in de laatste tien minuten van de wedstrijd werd binnengehaald, kon Leverkussen het gat met nummer drie Dortmund verkleinen tot twee punten. De equipe van Bosz staat nu vijfde. "Vorige week verloren we onnodig van Hoffenheim, anders had je bij de bovenste twee of drie gestaan. Dus we moesten nu thuis van Dortmund winnen en dat is niet makkelijk zagen we vandaag. Maar we hebben het wel gedaan en dus staan we er weer bij."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen