Reza openhartig over eigen situatie bij PEC Zwolle: "Kloteperiode"

9 februari 2020, 09:35

Reza Ghoochannejhad mocht gisteravond tegen RKC Waalwijk na lange tijd weer wat minuten maken voor PEC Zwolle. De spits was naar eigen zeggen het slachtoffer van een plotselinge wijziging van het spelsysteem van de club, waardoor hij na een schorsing op de bank belandde. "Een kloteperiode", zo omschrijft de openhartige Reza zijn situatie na afloop.

In het bloedeloze 0-0 gelijkspel in Waalwijk mocht Reza een kwartier voor tijd zijn opwachting maken. Het was zijn eerste officiële wedstrijd sinds november. Tegen Fortuna Sittard kreeg hij een rode kaart en dat had uiteindelijk grote gevolgen voor hem. "Ik ben een wedstrijd geschorst geweest en daarna zijn we op een andere manier gaan spelen, die ten koste van mij is gegaan", zegt de Iraanse spits tegen FOX Sports.

Lees ook: Dubbele gevoelens bij RKC en PEC na puntendeling

Sindsdien moet Reza zichzelf op trainingen laten zien. "Het was echt een kloteperiode, ik ga niet liegen. Je bent een liefhebber, dus je wilt altijd spelen. Dat je even niet in de plannen voorkomt, is wel heel lastig om te verwerken." Reza is dan ook blij dat hij eindelijk weer mocht invallen. "Ik heb vaak genoeg complimenten gekregen van de technische staf, maar uiteindelijk wil je zoveel mogelijk spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen