Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Buijs vreesde even: "Ik dacht dat er iets met zijn knie was"

Buijs vreesde even: "Ik dacht dat er iets met zijn knie was"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 februari 2020 – Het publiek in het Hitachi Capital Mobility Stadion werd zaterdagavond tegen Vitesse (1-0) even opgeschrikt door een ogenschijnlijk ernstige blessure van Romano Postema. De vrijdag achttien jaar geworden spits raakte aan het einde van de eerste helft geblesseerd en bleef lang op de grond liggen. Na rust probeerde hij het nog even, maar al snel moest hij de strijd staken.

Desondanks heeft de jonge spits geen ernstige blessure te hebben opgelopen. Dat laat Danny Buijs weten aan RTV Noord. Bij FOX Sports geeft de trainer ook een reactie. "Toen hij even op de grond lag, dacht ik even dat er iets ernstigs was met zijn knie. In de rust gaf hij aan dat het goed aanvoelde, maar net na rust gaf hij toch aan dat het niet ging", vertelt hij.

Postema kreeg dus het vertrouwen van Buijs, maar moet volgens de trainer nog veel leer leren. "Dat kon je in de eerste helft in de duels ook zien. Logisch, want hij is gisteren achttien geworden. Een half jaar geleden speelde hij nog in Groningen Onder-17. Soms mist hij in de duels nog wat, slimmigheidjes. De enige manier om daarachter te komen is door dit soort ervaring op te doen."

De jonge aanvaller slaagde er ondanks een goede mogelijkheid niet in zijn eerste profdoelpunt te maken. Zijn vervanger, Daishawn Redan, scoorde ook niet. Hij moest na rust veel werk verrichten. "Op een gegeven moment wordt er ook wat anders gevraagd, dat je je naar de klote loopt om het team te helpen. Dat kost heel veel energie. Dat zal die toch moeten doen, want dat hebben we nodig."

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd