Pasveer: "Zo zie je: scheidsrechters weten ook niet hoe of wat"

Pasveer: "Zo zie je: scheidsrechters weten ook niet hoe of wat"

8 februari 2020 – Remko Pasveer kon zaterdagavond niet voorkomen dat Vitesse onderuit ging tegen FC Groningen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd vanaf de strafschopstip gemaakt. Voor de penalty werd genomen, voerde de ervaren keeper een discussie met scheidsrechter Martin van den Kerkhof.

De leidsman wilde niet dat Pasveer bij de strafschop áchter de lijn ging staan, vertelt Pasveer voor de camera van FOX Sports. "Vorige week (tegen ADO Den Haag, red.) was dat prima, nu niet. Zo zie je maar: de scheidsrechters weten ook niet meer hoe of wat. Als ze niet één lijn trekken, komt er heel veel onduiddelijkheid. Daar had ik een discussie met hem over."

Vitesse speelde in Groningen weinig klaar en leed een terechte 1-0 nederlaag "De eerste helft was schandalig van ons. Er was weinig beweging. Dat kwam niet door de afwezigheid van één of twee spelers. Andere jongens moeten er dan voor vechten. De tweede helft was het iets beter, maar het was absoluut onvoldoende om hier een resultaat te halen."

gerelateerd