Jahanbakhsh levert bijdrage aan zwaarbevochten punt Brighton

8 februari 2020, 20:23

Brighton & Hove Albion heeft met dank aan Alireza Jahanbakhsh een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Watford. The Seagulls keken zaterddagavond lang tegen een 0-1 achterstand aan, maar knokten zich naar een punt. Een voorzet van de ingevallen Jahanbakhsh werd door Adrian Mariappa in zijn eigen doel gewerkt: 0-1

Balverlies van Aaron Mooy leidde de 0-1 in. De Australische middenvelder met Nederlandse roots zag zijn pass op het middenveld onderschept worden. Abdoulaye Doucouré snelde direct naar voren, werd niet aangepakt door de verdediging van de thuisploeg en schoot onberispelijk raak in de verre hoek.

Jahanbakhsh werd een kwartier voor tijd binnen de lijnen gebracht en was bijna direct belangrijk voor zijn ploeg. Een paar minuten na zijn invalbeurt leverde hij een voorzet die door Mariappa per ongeluk achter zijn eigen doelman werkte.

Brighton heeft in 2020 nog geen enkele wedstrijd gewonnen, maar staat nog altijd boven de degradatiestreep. De voorsprong op nummers achttien en negentien West Ham United en Watford bedraagt drie punten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen