Rodríguez maakt in Brabantse derby basisdebuut voor PSV

8 februari 2020, 19:43

PSV-trainer Ernest Faber heeft zijn opstelling voor het thuisduel met Willem II bekendgemaakt. De coach voert ten opzichte van de verloren topper tegen Ajax (1-0) twee wijzigingen door. Ricardo Rodríguez en Ryan Thomas zijn de nieuwelingen in de basis.

De van AC Milan gehuurde Rodríguez maakte vorige week in Amsterdam als invaller zijn debuut voor PSV. Tegen Willem II mag hij het vanaf de aftrap laten zien. De Zwitsers international speelt op de plek van Olivier Boscagli, die tot op heden de verwachtingen in Eindhoven niet weet waar te maken. Ook voor Thomas is er een basisplaats. De Nieuw-Zeelander neemt de plek in van Bruma.

Bij Willem II geen verrassingen in de basis. De van een liesblessure herstelde Timon Wellenreuther keert terug onder de lat. Bart Nieuwkoop is ook fit bevonden en verdrijft Damil Dankerlui uit de basis.

Opstelling PSV: Unnerstall, Dumfries, Schwaab, Viergever, Rodríguez, Rosario, Hendrix, Thomas, Ihattaren, Lammers, Gakpo

Opstelling Willem II: Wellenreuther, Nieuwkoop, Holmén, Peters, Heerkens, Llonch, Saddiki, Ndayishimiye, Nunnely, Pavlidis, Köhlert

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen