Zorgen Klaassen en co nemen toe, dubbel gevoel Bruma

8 februari 2020, 17:36

Het degradatiespook waart rond bij Werder Bremen. Voor eigen publiek ging de club van Davy Klaassen zaterdagmiddag met 0-2 onderuit tegen Union Berlin. Een pijnlijke nederlaag, zeker daar de concurrentie wel punten pakte. Het 1899 Hoffenheim van Alfred Schreuder verloor met 1-0 bij SC Freiburg. Jeffrey Bruma hield gemengde gevoelens over aan zijn debuut voor FSV Mainz 05.

Werder Bremen - Union Berlin 0-2

Ondanks de degradatiezorgen boekte Werder Bremen midweeks een verrassende bekerzege tegen Borussia Dortmund (3-2). Het goede gevoel van die stunt verdween zondag. Tegen Union Berlin hadden Klaassen en zijn teamgenoten een stap in de goede richting kunnen zetten, maar dat deden zij niet. Door een dubbelslag van Marius Bülter verloor de thuisploeg van de club van reserve Sheraldo Becker. Werder staat nu met met zeventien punten zeventiende in de Bundesliga.

Freiburg - 1899 Hoffenheim 1-0

Net als Klaassen geen gelukkige middag voor Schreuder. Hij had met Hoffenheim naar de vijfde plaats kunnen stijgen, maar ging met 1-0 onderuit bij verrassende subtopper Freiburg. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd vanaf de strafschopstip gescoord. Luca Waldschmidt benutte vijf minuten voor rust de penalty.

Hertha BSC - FSV Mainz 05 1-3

Bruma maakte zaterdagmiddag zijn eerste speelminuten voor FSV Mainz 05. Een debuut waar hij gemengde gevoelens aan zal overhouden. Met zijn club boekte de Nederlandse verdediger een knappe 1-3 zege bij Hertha BSC, maar de VfL Wolfsburg-huurling maakte ook vlak voor tijd een eigen doelpunt. Na een corner kreeg hij de bal ongelukkig tegen zich aan.

Overige uitslagen

VfL Wolfsburg - Fortuna Düsseldorf 1-1

Schalke 04 - Paderborn 1-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen