Dordrecht ontslaat Braga: "We moeten wel verder"

8 februari 2020, 13:49

FC Dordrecht heeft trainer Claudio Braga ontslagen. Dit gebeurde daags na het verlies tegen Almere City FC (1-2). Harry van den Ham, de technisch manager van de club, neemt voorlopig de honeurs als hoofdtrainer waar.

De situatie van de club is penibel, want na 25 duels staat Dordrecht voorlaatste in de eerste divisie.  "We hebben zelf ook ingezien dat de selectie waar we het seizoen mee begonnen zijn, niet aan onze verwachtingen voldeed, maar met de vijf versterkingen van afgelopen maand dachten we toch het tij te kunnen doen keren. Ondanks de puntjes die we sindsdien bij elkaar hebben gesprokkeld, bood het spel ons inziens toch te weinig perspectief om de gewenste ommekeer te mogen verwachten", is de verklaring van de club.

Algemeen directeur Hans de Zeeuw besliste over het ontslag van Brage, die weinig verweten wordt in het persbericht. "Maar we moeten wel verder. Dit seizoen is nog lang en willen daar zeker nog iets van maken. We zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat niets doen en op deze manier verder gaan dat waarschijnlijk niet zou gaan brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen