Dicko wil kans pakken bij absentie Linssen: "Het woord is aan mij"

Dicko wil kans pakken bij absentie Linssen: "Het woord is aan mij"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 februari 2020 – Nouha Dicko begint vanwege een schorsing van topscorer Bryan Linssen vanavond weer in de basis bij Vitesse. De huurling van Hull City is sinds het vertrek van trainer Leonid Slutsky veroordeelt tot een rol als invaller en dat doet hem zichtbaar verdriet.

Zo blijkt uit een interview met De Gelderlander. De 27-jarige kan onder Edward Sturing net als Jay-Roy Grot niet meer rekenen op veel minuten. "Ik presteerde in de eerste helft van het seizoen goed. Ik kwam tot vier goals en twee assists. Ik leverde ook echt een bijdrage aan het spel. Maar alles werd plotseling helemaal niets. Natuurlijk is dat bitter. Boos ben ik niet. Wel teleurgesteld. Ik ben behalve prof ook een liefhebber."

Een liefhebber die niet wist dat hij tegen FC Groningen aan spraak zou maken op een basisplaats. "Ik wist niet dat Bryan Linssen geschorst was. Ik hou de tel niet bij. Maar nu is het woord aan mij. Linssen is erg belangrijk voor ons. Er wacht mij een zware taak hem goed te vervangen." En ondanks de plek op de bank, zit Dicko goed bij Vitesse. "Ik vind dit een leuke club. Ik ben hier als mens gelukkig. Alleen mag er meer sportieve voorspoed bij."

gerelateerd