Utrecht haalt met Senegalese Sané verdediger in huis

12 februari 2020, 10:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ruim een week na het verstrijken van de transferdeadline heeft FC Utrecht een nieuwe speler aangekondigd. Verdediger Lamine Sané, een 32-jarige international van Senegal, heeft tot het eind van dit seizoen een contract getekend bij de subtopper.

Girondins Bordeaux was de club waar de defensieve aankoop de meste minuten maakte. Voor Bordeaux speelde de 35-voudig international van Senegal onder meer 188 duels in Ligue 1 en ook de nodige duels in de Champions League en Europa League. Daarnaast kwam hij onder meer uit voor Werder Bremen en Orlando City SC. Sinds het begin van 2020 was Sané transfervrij.

"Met het aantrekken van Lamine voegen we een extra optie toe aan onze achterhoede met een flink pak ervaring", aldus een blije technisch directeur Jordy Zuidam over de aanwinst. "Lamine is lang en kopsterk. Hij is sterk in de duels één-tegen-één, heeft een goede snelheid en blijft rustig onder druk. Bovendien heeft hij een geweldige persoonlijkheid. Hij kan als mentor van onze grote talenten een rol spelen in hun ontwikkeling, door zijn ervaring op hen over te dragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen