Gisteren gemist: Bayern lonkt voor Dest, Heracles zegeviert

8 februari 2020, 00:30   Bijgewerkt: 7 februari 2020, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 7 februari.

'Bayern München gaat voor Dest, transfer bespreekbaar voor Ajax'

Ajax dreigt Sergino Dest te verliezen aan Bayern München. De Duitse kampioen werd afgelopen maand nog de deur gewezen, maar is vastbesloten komende zomer alsnog zaken te doen. Voor Ajax is een transfer dan ook bespreekbaar en gaan de onderhandelingen tevens de goede kant op, zo meldt De Telegraaf.

Uiterlijk zondag uitsluitsel over doorgaan Utrecht - Ajax

Onder voorbehoud gaat FC Utrecht - Ajax door. Voor zondag is flinke storm voorspeld in Nederland en dit zou spelbreker kunnen zijn voor het duel in De Galgenwaard. Utrecht communiceert dat uiterlijk zondagmorgen een besluit wordt genomen over de doorgang van de wedstrijd. Vanaf het einde van de ochtend geldt er code geel in het land.

Heracles Almelo proeft eindelijk zoet der overwinning

Heracles Almelo heeft vrijdagavond sinds 30 november weer eens een overwinning geboekt in de Eredivisie. In Almelo werd er met 2-0 gewonnen van Fortuna Sittard, maar de avond verliep allesbehalve soepel voor de Heraclieden. Fortuna was de betere ploeg, maar door een rode kaart én een strafschop kantelde het spelbeeld. Cyriel Dessers benutte de strafschop en was in de tweede helft ook verantwoordelijk voor de 2-0.

Met uitblinkende Schouten wint Bologna bij AS Roma

Alsof het zo moest zijn: met de van leukemie herstellende Sinisa Mihajlovic op de bank heeft Bologna een zege geboekt bij AS Roma (2-3). De trainer werd vanochtend nog ontslagen uit het ziekenhuis na weer een behandeling. Terwijl Justin Kluivert bij Roma negentig minuten op de bank bleef, gaf Jerdy Schouten vooral voor rust zijn visitekaartje af. Ondanks een eigen doelpunt haalde ook Stefano Denswil een voldoende.

Eerste Divisie: Cambuur wint weer, slecht debuut Hyballa

SC Cambuur heeft aan kop van de Eerste Divisie opnieuw goede zaken gedaan. Het elftal van Henk de Jong won door twee treffers van Robert Mühren met 2-1 van MVV en legt daarmee alvast de druk bij concurrenten FC Volendam en De Graafschap. Daarachter liep NAC Breda voor de derde wedstrijd op rij puntenverlies op. Onder de nieuwe trainer Peter Hyballa moest het een punt aan TOP Oss laten: 1-1.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen