Toornstra vreest niet voor zijn plek op Feyenoord-middenveld

7 februari 2020, 17:27

Jens Toornstra is niet bang om zijn plek bij Feyenoord op het middenveld kwijt te raken. Door de komst van Oguzhan Özyakup en het weer fit worden van Orkun Kökcü zal trainer Dick Advocaat keuzes moeten maken op het middenrif tegen AZ. "Ik heb dit vaker meegemaakt. Ik moet mijn best doen en laten zien waarom ik hier al zes jaar speel. Dan moet de trainer bepalen wie er moet spelen. Ik maak me geen zorgen."

Dat vertelt hij tegenover RTV Rijnmond. Toornstra heeft al wel een idee wat er staat te gebeuren, maar laat zich er net als Advocaat nog niet te veel over uit. "Uit de training kon je wel iets opmaken, maar ik weet niet of ik dat moet zeggen", aldus Toornstra. "Meer dan je best kan ik niet doen. Misschien zal je iets minder spelen, maar het is uiteindelijk buiten mijn handen."

Of de middenvelder tegen AZ in de basis staat, is dus nog onduidelijk. Zeker is dat er gewonnen moet worden. "Anders hoeven we eerst niet meer omhoog te kijken", aldus Toornstra, die beseft dat het zondag beter zal moeten dan het heenduel in De Kuip. "Toen konden we in de rust al met 0-3 of 0-4 achterstaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen