Van den Brom hoopt op gekkenhuis: "Het kan hier écht spoken"

7 februari 2020, 15:13

John van den Brom maakt zich op voor zijn eerste FC Utrecht - Ajax in dienst van de Domstedelingen. De trainer, die ook een verleden heeft in Amsterdam, kijkt uit naar de pikante ontmoeting en hoopt op een geweldige sfeer in het stadion.

De Galgenwaard is uitverkocht voor het duel met Ajax. "Als het stadion vol zit, zeker als het uitverkocht is en de supporters achter de ploeg staan, dan kan het. Ik heb vaak genoeg aan de andere kant van de bank gezeten. Dan kan het hier écht spoken. Dat is de kracht, of de magie zeg ik wel eens, van het stadion", vertelt Van den Brom aan de clubkanalen.

Van den Brom heeft zijn ploeg voorbereid op de koploper, maar weet niet precies met welke spelers Ajax voor de dag zal komen. "Het is moeilijk om te zeggen wat we moeten verwachten. Door hun blessures zullen we zondag zien wie er op het veld staan. Ajax heeft een dusdanig grote selectie dat ze wel in staat zijn om een competitief elftal neer te zetten. Ik verwacht wel mooie wedstrijd."

Over de fysieke stand van zaken is Van den Brom content. "Wij staan er op zich goed voor. We hebben met Willem Janssen en Maarten Paes twee spelers die lang geblesseerd zijn en Joris van Overeem is ook niet fit, net als Adrian Dalmau. Gyrano Kerk is wel weer terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen