Lukkien houdt Telgenkamp in het doel en looft huurling Frei

7 februari 2020, 14:41

Dennis Telgenkamp blijft 'gewoon' de eerste keeper van FC Emmen. Ondanks dat de van Watford gehuurde Pontus Dahlberg inmiddels meetraint in Drenthe en een uitstekende indruk maakt, houdt Dick Lukkien voorlopig vast aan zijn eerste keuze. "Dennis doet het goed op dit moment, er is geen enkele reden om te wisselen."

Dat vertelde Lukkien tegenover RTV Drenthe. "We vonden dat het aantal keepers te gering was, als je dan iemand van die kwaliteiten kan binnenhalen, moet je dat doen", legde de oefenmeester de komst van Dahlberg, die pas sinds twee dagen meetraint in Drenthe, uit. "Dat geeft concurrentie naar Dennis, dat is alleen maar goed. Hij moet zijn kop erbij houden en blijven doen wat hij doet."

Verder ging het ook over een andere huurling, Kerim Frei, die een uitstekende indruk maakte tegen Feyenoord. "Iemand met zijn potentie, hoort op deze leeftijd eigenlijk hier niet te spelen. Maar dat hij hier graag is, zegt ook iets over onze ontwikkeling als club. Hij moet een leidersrol op zich nemen en wil dingen overdragen, dat is leuk om te zien", aldus Lukkien, die voor hem uiteraard een basisplaats heeft gereserveerd tegen FC Twente. "De uitwedstrijd daar was een van onze minste wedstrijden dit seizoen. Het is een belangrijke wedstrijd, dus wij zullen weer goed moeten zijn, met de steun van ons publiek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen