Zestien PSG-spelers en Strootman verdienen meer dan Memphis

7 februari 2020, 12:59   Bijgewerkt: 7 februari 2020, 13:21

Zoals elk seizoen is L'Equipe ook dit jaar met de salarissen van de Ligue 1-spelers op de proppen gekomen. De Franse sportkrant heeft onthuld wat de spelers in de Franse competitie per maand aan salaris opstrijken. Niet geheel verrassend is het koploper Paris Saint-Germain dat de klok slaat. Opmerkelijker is dat Kevin Strootman meer opstrijkt dan Memphis Depay.

De gehele topelf van de competitie bestaat uit spelers van PSG, met Neymar als absolute koploper. Hij strijkt volgens de krant een maandsalaris van meer dan drie miljoen euro op. Kylian Mbappé is na Neymar de grootverdiener terwijl Thiago Silva derde staat. Kevin Strootman staat behoorlijk hoog op de lijst. De Nederlander staat zestiende en hoeft los van de PSG-spelers alleen Wissam Ben Yedder en Cesc Fabregas van AS Monaco voor zich te dulden. Hij strijkt een maandsalaris van een half miljoen euro op.

Memphis Depay is de best verdienende speler van Olympique Lyon, maar moet het toch afleggen tegen onder meer Strootman. Hij bezet de 23ste plaats met een honorarium van 420.000 euro per maand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen