Olij lyrisch over Hyballa: "We gaan een heel ander NAC zien"

7 februari 2020, 10:50

Peter Hyballa heeft in zijn eerste dagen als trainer van NAC Breda grote indruk gemaakt op keeper Nick Olij. De doelman is razend enthousiast over de nieuwe coach en denkt dat hij de Brabanders weer aan de praat kan krijgen.

Bij NAC werd Ruud Brood in december ontslagen, waarna Willem Weijs als interim-trainer de honneurs waarnam. Met hem aan het roer versloeg NAC PSV in de beker, maar toch was zijn periode als hoofdcoach van korte duur. Olij denkt dat de clubleiding er goed aan heeft gedaan om Hyballa vast te leggen. "Wij hebben een trainer nodig die negentig minuten lang gas geeft. Je gaat nu een heel ander NAC zien", verzekert hij bij BN De Stem.??

"Het is een energieke man en heeft een duidelijk beeld van wat hij wil en wat hij verwacht van de spelers. Én, hij kan het overbrengen." Olij verwacht dat NAC anders voor de dag zal komen. "Fel zijn en veel lopen; hij zit in deze korte periode van drie dagen iedereen achter zijn vodden aan. De ene speler krijgt een aai over de bol, de ander krijgt op z'n flikker. Hij zit er bovenop en zorgt voor leven in de brouwerij. Zo'n soort trainer is hij, het past niet bij hem om op de achtergrond te blijven. Verliezen kan, als je er maar alles aan hebt gedaan. Alleen, deze trainer houdt niet van verliezen. Totaal niet. Wij hebben op dit moment een trainer nodig, dat is mijn mening, die er kort op zit en negentig minuten lang gas geeft. Continu druk naar voren geven."

Hyballa debuteert vrijdagavond tegen TOP Oss op de bank bij NAC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen