Dijkhuizen maakt zich zorgen om defensieve problemen Excelsior

Dijkhuizen maakt zich zorgen om defensieve problemen Excelsior

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 februari 2020 – De verdediging blijft het zorgenkindje van Excelsior dit seizoen in de Eerste Divisie. De Rotterdammers kregen dit seizoen al 44 goals tegen en dat is het meest van de top-twaalf van de competitie. Het baart Marinus Dijkhuizen zorgen.

De trainer debuteerde vorige week met een 2-2 gelijkspel tegen NAC Breda als trainer van Excelsior. De opvolger van Ricardo Moniz zag dat zijn team kort voor tijd nog met 2-0 voor stond, maar dat die marge al sneeuw voor de zon verdween. "Het werd me duidelijk dat de defensieve problemen nog niet zijn opgelost", zegt de coach tegen het Algemeen Dagblad.

Hij noemt het aantal tegengoals 'belachelijk veel'. "Is de defensie wel goed genoeg? Dat kan ik nog niet helemaal beoordelen'', zegt Dijkhuizen. "Zo op het eerste oog lijkt die kwaliteit zéker wel aanwezig.'' Excelsior staat zevende en gaat vrijdag op bezoek bij Helmond Sport. Die ploeg staat onderaan.

Reacties

gerelateerd