Nunnely ziet kansen: "PSV is te pakken op de counter"

6 februari 2020, 19:47

Bij Willem II leeft men met vertrouwen toe naar de Brabantse derby tegen PSV. Waar de Tilburgers ver boven verwachting presteren, daar maakt de club uit de Lichtstad een zeer teleurstellend seizoen door. "We weten natuurlijk dat het wat minder loopt daar", aldus Ché Nunnely.

Willem II is de verrassende nummer vier van de Eredivisie en heeft vier punten meer dan PSV, dat in het nieuwe jaar nog geen enkele keer won. "We moeten ze ondanks dat niet gaan onderschatten want het is en blijft een topteam", blikt de vlugge buitenspeler in gesprek met het Brabants Dagblad vooruit op de wedstrijd van zaterdag. "Met onze snelheid voorin en op de counter kunnen we erg gevaarlijk zijn."

Wint Willem II, dan vergroot het de voorsprong op PSV naar zeven punten. Het seizoen duurt nog lang, maar plaatsing voor de play-offs om Europees voetbal lijkt een zeer realistisch doel voor de Tilburgers. Of het speelschema van de play-offs al in de kleedkamer hangt? "Nee dat nog niet", lacht Nunnely. "We moeten deze lijn doortrekken en dan kunnen we daar naar gaan kijken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen