Wormuth helder over Fortuna-thuis: "Must win match"

6 februari 2020, 15:57

Er bestaan geen excuses voor Heracles Almelo wat betreft het thuisduel met Fortuna Sittard van vrijdag. De ploeg uit Overijssel won al zes duels op rij niet meer, maar moet dat vrijdag koste wat kost wel gaan doen. Dat vindt Frank Wormuth.

De trainer, die niet kan beschikken over Joey Konings, Navajo Bakboord, Jesper Drost en Orestis Kiomourtzoglou, spreekt klare taal op de clubwebsite. "Dit is een wedstrijd die we moeten winnen", vindt de Duitser. "We moeten dezelfde prestatie leveren als in de afgelopen wedstrijden, dat is de basis. Hopelijk kunnen we meer kansen creëren en vaker op de helft van de tegenstander spelen. We hebben het zelfvertrouwen om te kunnen winnen. Fortuna Sittard heeft 23 punten en wij 26, als we geen succes hebben moeten we naar beneden kijken. Dat willen we vermijden, dit is dus a 'must win match'."

Gemakkelijk zal het niet worden, verwacht de oefenmeester die deze week een nieuw contract tekende in Almelo. "Fortuna speelt al het hele jaar met als doel lijfsbehoud, ze spelen elke week een finale om erin te blijven. Fortuna zal ons in hun gebied op de ranglijst willen trekken. We hebben ze goed geanalyseerd, maar het gaat om onze eigen prestatie. We spelen de laatste weken behoorlijk, maar we hebben ook wat pech. We moeten het geluk terug halen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen