FC Barcelona stuurt Dembélé naar Finland voor hamstringoperatie

6 februari 2020, 15:56

Ousmane Dembélé wordt volgende week dinsdag in Finland aan de hamstring van zijn rechterbeen geopereerd. Dat heeft zijn club FC Barcelona donderdag bekendgemaakt. Na de operatie komt de club met een update over de verwachte hersteltijd.

Dembélé raakte maandag op het trainingsveld opnieuw geblesseerd. Hij had na twee maanden blessureleed nog maar net de groepstraining hervat. Het is nog niet officieel bevestigd, maar de verwachting is dat de Franse pechvogel dit seizoen niet meer in actie komt. Dat zou een hard gelag zijn voor Barça, dat ook al voor langere tijd niet kan beschikken over Luis Suárez.

Is Dembélé daadwerkelijk vijf maanden of langer niet inzetbaar, dan mag FC Barcelona de transfermarkt op om een vervanger aan te trekken. De mogelijkheden zijn wel beperkt, daar de nieuwe aanvaller alleen uit de Spaanse competitie mag worden gehaald. De aanwinst is daarnaast niet inzetbaar in het vervolg van de Champions League. Cristhian Stuani (Girona), Willian José (Real Sociedad), Carlos Bacca (Villarreal), Rodrigo (Valencia), Jaime Mata (Getafe), Loren Moron (Real Betis) worden genoemd als mogelijke versterking.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen