Spoorboekje: Heracles ontvangt Fortuna, Eerste Divisie-voetbal

7 februari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 6 februari 2020, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 7 februari.

Wedstrijden

Heracles Almelo - Fortuna Sittard (20.00 uur)

Frank Wormuth wil niets liever dan zijn contractverlenging als trainer van Heracles Almelo belonen met drie punten. Woensdag werd de optie in het contract van de Duitser gelicht. Ook vanwege de stand op de ranglijst beschouwt Wormuth het duel met Fortuna Sittard als een must win. Het verschil tussen beide ploegen is maar drie punten. Heracles weet dus wat het moet doen om straks niet naar beneden te hoeven kijken.

Roda JC - FC Den Bosch (20.00 uur)

Al dertien wedstrijden wacht Roda JC op een overwinning. Mede door die dramatische reeks is Jean-Paul de Jong niet langer de trainer van Roda JC. Hij werd woensdag op non-actief gesteld. Tot nader order staat assistent-trainer Maurice Verberne voor de groep. Zorgt het vertrek van De Jong voor een schokeffect of blijft Roda ook tegen FC Den Bosch aanmodderen?

Voetbal op tv

20.00 uur: NAC Breda - TOP Oss, FOX, live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.00 uur: Schakelprogramma, FOX Sports 1, hoogtepunten van alle live wedstrijden

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

20.30 uur: Eintracht Frankfurt - FC Augsburg, FOX Sports 4, live verslag van het Bundesliga-duel

20.45 uur: AS Roma - Bologna, Ziggo Sport, live verslag van het Serie A-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen