Groningen legt doorgebroken talent Van Kaam langer vast

6 februari 2020, 08:27

Daniël van Kaam is één van de opvallendste spelers in het eerste elftal van FC Groningen. De negentienjarige middenvelder stond tijdens de laatste vier competitieduels in de basis en profileert zich nadrukkelijk. De club heeft hem nu beloond met een nieuw contract.

Via de officiële wegen meldt Groningen dat Van Kaam een nieuw driejarig contract heeft getekend, die met terugwerkende kracht is ingegaan per 1 januari. De middenvelder is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding en speelde tot dusver acht officiële wedstrijden, waarvan de laatste vier als basisspeler.

Van Kaam maakt sinds 2011 onderdeel uit van Groningen en dat maakt het speciaal dat hij nu in het eerste elftal speelt. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus is dan ook blij met de contractverlenging. "Daniël is een groot talent, die specifieke kwaliteiten heeft. Een creatieve speler, die met zijn spel snelheid aan een wedstrijd kan geven en iets kan creëren. Wij zijn heel blij dat Daniël zijn toekomst aan FC Groningen heeft verbonden. Het is een groot compliment aan de opleiding van de club, die erin is geslaagd een speler uit de eigen provincie op te leiden, te ontwikkelen en af te leveren aan de eerste selectie. Hij is nog jong en staat aan het begin van zijn profcarrière, maar wij denken dat Daniël een speler kan zijn voor wie de supporters graag naar het Hitachi Capital Mobility Stadion komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen