Pröpper tekent nieuw contract bij Brighton & Hove Albion

5 februari 2020, 21:47

Davy Pröpper blijft langer bij Brighton & Hove Albion. De 28-jarige middenvelder heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2023 bij The Seagulls houdt. Zijn vorige verbintenis liep twee jaar eerder af.

Pröpper is bezig aan zijn derde seizoen bij Brighton & Hove Albion. Die club nam hem twee en een half jaar geleden over van PSV. Sinds zijn komst is de Oranje-international een vaste waarde bij de huidige nummer vijftien van de Premier League. Dit seizoen deed hij als basisspeler 22 van de 25 competitiewedstrijden mee.

"Ik ben heel bij dat Davy dit nieuwe contract heeft getekend, hij heeft het volledig verdiend", aldus trainer Graham Potter. "Zijn bijdrage in zijn eerste twee jaar was mij bekend en sinds ik hier ben gekomen, heeft zijn kwaliteiten op én naast het veld getoond."

De Brighton-coach noemt Pröpper een 'geweldige prof'. "Hij probeert altijd alle aspecten van zijn spel te verbeteren. Ik ben echt blij dat hij deel gaat uitmaken van onze toekomst."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen