Tete morst met Lyon, Reims remiseert na sneu debuut Sierhuis

5 februari 2020, 21:11

Olympique Lyon heeft woensdagavond dure punten laten liggen in de Ligue 1. Met Kenny Tete in de basis kwamen Les Gones niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen laagvlieger Amiens. Stade Reims, waar Kaj Sierhuis bij zijn debuut na dertien minuten uitviel, speelde met 1-1 gelijk tegen OGC Nice.

Olympique Lyon - Amiens 0-0

Voor de tweede keer op rij liet Olympique Lyon woensdag dure punten liggen in de strijd om een Champions League-ticket. Na de 2-1 nederlaag van afgelopen weekend tegen OGC Nice kwam de ploeg van trainer Rudi Garcia niet tot scoren tegen Amiens, waar voormalig Vitesse-speler Gaël Kakuta onder contract staat. Lyon staat nu met 33 punten zesde. Stade Reims, OGC Nice en RC Strasbourg hebben echter evenveel punten.

Stade Reims - OGC Nice 1-1

In Reims liep het debuut van Kaj Sierhuis voor zijn nieuwe werkgever uit in een deceptie. De van FC Groningen overgekomen spits startte in de basis en viel al na dertien minuten uit. Zonder Sierhuis binnen de lijnen kwam Reims een paar minuten na rust op achterstand door een doelpunt van Nice-middenvelder Pierre Lees-Melou. Stade Reims knokte zich echter terug en pakte door een goal van Yunis Abdelhamid een punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen