Kharchouch gaat strijd aan met Mühren: "Ik word de topscorer"

5 februari 2020, 17:25

Reda Kharchouch wil Robert Mühren maar wat graag aftroeven in de strijd om de topscorerstitel in de Eerste Divisie. De Telstar-spits scoorde tot nu toe drie doelpunten minder dan zijn collega. "Ik word de topscorer, grote vriend", richt hij zich tot de aanvaller van SC Cambuur.

Met zestien doelpunten staat Kharchouch in zijn eerste jaar als profvoetballer op de tweede plaats op de topscorerslijst. "Ik hoop er minimaal 25, 26 te maken en boven Mühren te eindigen", vertelt hij aan FOX Sports. De strijd met de Cambuur-spits durft hij wel aan te gaan. "Tuurlijk. Als ik zie welke goals hij maakt en wat voor goals ik maak, dat zijn twee verschillende types. Ik maak ze meestal uit een eigen actie of op geniale wijze. Die van hem zijn toch wel veel penalty's en intikkers."

Wat Kharchouch beweert, klopt: Mühren maakte zeven van zijn negentien doelpunten vanaf de strafschopstip. Afgelopen weekend tegen NEC maakte de Cambuur-spits echter misschien wel het mooiste doelpunt van het seizoen. "Het doelpunt tegen NEC heb ik wel gezien, dat was wel een wereldgoal. Mijn complimenten daarvoor. Ik heb hem ook gedeeld."

Mühren kan wat Kharchouch betreft zijn borst nat maken. "Ik zou er maar meer maken, want dan maak ik er ook meer", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen