Willem II verlengt met Australisch verdedigend talent Ryan

5 februari 2020, 11:22

Willem II heeft het contract van Dylan Ryan opengebroken en verlengd. De talentvolle verdediger maakte zijn debuut in de hoofdmacht nog niet, maar staat wel op de nominatie om naar de Olympische Spelen te gaan in de komende zomer en men is zeer tevreden over zijn ontwikkeling. Hij staat al sinds 2017 onder contract in Tilburg, toen hij overkwam van Liverpool.

"Mijn officiële debuut maken voor Willem II blijft natuurlijk een doel voor mij", vertelt Ryan op het clubkanaal. "Ik kwam als zestienjarige jongen drie jaar geleden naar Willem II en heb me sindsdien als speler en persoon ontwikkeld. Dat de club me deze verlenging gunt, betekent dat ik op de goede weg ben om mijn doel te bereiken."

Ook technisch directeur Joris Mathijsen is blij met de contractverlenging van Ryan. "Dylan is op zeer jonge leeftijd naar Willem II gekomen en heeft zich in drie jaar goed ontwikkeld. Met zijn negentien jaar is hij nog steeds een jong talent waarin wij in de toekomst een speler voor het eerste elftal zien. Het is aan Dylan om zijn stijgende lijn vast te houden", stelt Mathijsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen