Brenet niet happy onder Schreuder: "Nooit echt kans gekregen"

5 februari 2020, 09:23

Joshua Brenet baalt van zijn tijdelijke vertrek bij 1899 Hoffenheim. Onder Alfred Schreuder kreeg de back helemaal geen kans in het elftal van de Duitse club en waarom hij geen kans kreeg, weet hij niet. "Hij vulde mijn posities in met middenvelders. Ik heb nooit echt een kans gekregen."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Ik heb geen idee waarom ik zo weinig heb gespeeld", stelt Brenet. "Van de Bundesliga en de Champions League naar niks. Dat heb ik meegemaakt." Frustrerend was het zeker, voor Brenet. "De hele week trainen en dan in het weekeinde is er helemaal niets. Dat vrat aan me."

Lees ookBrenet niet speelklaar: eerst ritme opdoen bij Vitesse

En dus is Brenet terechtgekomen bij Vitesse, een stap terug in zijn loopbaan. "Duitsland gold als tussenstap in mijn carrière. Mijn doel was altijd de Premier League. Nu ook nog", laat hij weten. Wel is hij blij met de kans in Arnhem, waar hij verwacht snel minuten te maken. "Ik ben fit, maar nog niet topfit. Ik ben er klaar voor. Joh, dat ben ik al zes maanden. Tien minuten, een half uur speeltijd? Dan sta ik er, hoor", aldus Brenet, die graag de KNVB Beker zou winnen dit seizoen – de enige nationale Nederlandse prijs die hij nog niet won. "Daar mik ik nu op. Dat zou heel mooi zijn." 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen